Menu

bbb

bbb health boutique

bbb health boutique is een holistische sportschool voor iedere vrouw. Het concept is in 2008 gestart door de zussen Inge en Esther in samenwerking met fysiotherapeut Alain. Zij geloven dat duurzame leefstijlverandering alleen mogelijk is door te werken aan body, food & mind. Alles is verbonden en hangt met elkaar samen. Bij bbb werk je aan holistic health, train je op maat en word je gecoacht op voeding en leefstijl.

Type project

Website met API koppelingen, Mobiele applicatie

Werkzaamheden

Code & Support

Techniek

Python, Django

Website

Website met API koppelingen

Wij hebben voor bbb health boutique de website ontwikkeld. De uitdaging bij deze opdracht lag 'm in de API koppelingen met het huidige back-office systeem. bbb health boutique werkte reeds met een fijne back-office en heeft ons gevraagd de website hierop in te richten.

Naast de kernactiviteit van bbb healthboutique hebben wij middels dezelfde huisstijl ook de diverse ondersteunende websites ontwikkelt zoals https://bbbpsychologie.nl , https://bbbfysiotherapie.nl en https://bbbdietetiek.nl/ 

Dit hebben wij gedaan voor BBB

Mobiele Applicatie

Om de customer journey van de leden van bbb health boutique te verbeteren hebben wij in 2018 de mobiele applicatie ontwikkelt. Dit betreft een wrapper-applicatie en dit is dus een reflectie van de mobiele website maar dan in een overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren 'jasje'. 

De applicatie stimuleert de leden om sneller een les, meting of coaching in te plannen wat natuurlijk ook weer bijdraagt aan deze customer journey. We zijn begin 2019 begonnen met de tweede fase van de applicatie waarbij de nu ook push-berichten implementeren. Elke wijziging wordt beslist vanuit de customer journey waarin de leden centraal staan.

Ook samenwerken met Nextgear?

Workcity

Volgende klant