Menu

BlueSuit

FinTech

BlueSuit biedt aan de hand van een online vragenlijst financiële rapportages en cashflow prognoses aan, gemaakt met behulp van geavanceerde algoritmes. Deze beschrijven de financieringspositie, het dividendpotentieel of de waarde van een bedrijf. Naast deze standaardrapportages levert BlueSuit ook maatwerk voor financiers en adviseurs.

NextGear werkt sinds de start voor en met BlueSuit. Van de website (inclusief huisstijl) tot de financieringsaanvraag inclusief koppeling met diverse betaalmogelijkheden en van de uitvraagtool voor ondernemers tot de rapportage generator is alles op maat volgens de wens van BlueSuit gerealiseerd.

Type project

FinTech Solution

Werkzaamheden

Strategie, Ontwerp, Ontwikkeling & Support

Techniek

Python, Django, APIs

Website

Financiƫle rapportages

BlueSuit biedt aan de hand van een online vragenlijst financiële rapportages en cashflow prognoses aan, gemaakt met behulp van geavanceerde algoritmes. Deze beschrijven de financieringspositie, het dividend potentieel of de waarde van een bedrijf. Naast deze standaardrapportages levert BlueSuit ook maatwerk voor financiers en adviseurs.

Self-service

Door de self-service aanpak van BlueSuit blijft de prijs voor de klant laag en gaat de snelheid drastisch omhoog. BlueSuit levert daarmee kwalitatief zeer hoogwaardige rapportages voor een fractie van de prijs van de concurrentie.

Leesbaar en duidelijk

De klant van BlueSuit kan een product, zoals een waardebepaling, kopen, betalen (vooraf of op factuur) en vervolgens kiezen of hij zelf de jaarcijfers invoert via een eenvoudige interface, dit uitbesteedt aan Bluesuit of een in te lezen formaat uploadt. Na het beantwoorden van een aantal vragen over de onderneming wordt al deze informatie, gecombineerd met meso- en macro-economische gegevens, ingelezen in de cloud based Analysten module die prognoses kan doen voor vele jaren in de toekomst met betrekking tot de waarde, kredietwaardigheid en dividend mogelijkheden. De rapportgenerator maakt vervolgens van deze cijfers en een custom made tekst- en grafieken generator goed leesbare rapportages in PDF met duidelijke grafieken en tabellen die voor zowel leek en professional leesbaar en duidelijk zijn.

Dit hebben wij gedaan voor BlueSuit

Ook samenwerken met Nextgear?

BBB

Volgende klant