Menu

Strategie

Voor een tactisch voordeel

Wij duiken in jouw situatie

We starten met een vrijblijvend gesprek. We duiken in jouw situatie, brengen je wensen, behoeftes, risico’s, doelgroepen en doelen in kaart. De investering in een strategie is absoluut verstandig. Het voorkomt valkuilen, uitloop in planning, meerwerkkosten en andere nadelige zaken gedurende het project.

Wat krijg ik van NextGear?

Om de strategie in kaart te brengen, maken wij gebruik van verschillende technieken afhankelijk van het gewenste product. 

Vereisten
In beginsel vertalen wij alle wensen en behoeften naar requirements (vereisten waaraan het product moet voldoen). Deze requirements prioriteren wij vervolgens samen met onze klant, zodat het binnen het budget past en het belangrijkste als eerste wordt opgepakt. Waar relevant leveren wij ideeën & ontwerpen aan ter verduidelijking.

Doelgroep
Wij verdiepen ons in jouw doelgroep(en). Vanuit het oogpunt van de doelgroep(en), schrijven wij user stories. Een user story is in feite een klein verhaaltje waarin kort wordt omschreven waar een specifieke functionaliteit aan moet voldoen. User stories vertalen het concept voor een systeem tot een pakket aan wensen en behoeftes. Daarmee kan een team van ontwikkelaars aan de slag met het bouwen van losse functionaliteiten.

Samen verder?

We maken samen een plan van aanpak voor het project, waarna de realisatie van start kan gaan. 

Heb jij een geweldig idee?